Eurekaweek 23 augustus

Op donderdagmiddag ging ik met mijn nieuw gedrukte flyers (met dank aan Raymond ’t Hart!) naar de markt van de Eurekaweek bij de Kralingse Plas. VVD Rotterdam had hier een geweldig mooie actie. Als je lid werd van de VVD dan kon je gratis bungyjumpen onder het motto “Lef moet lonen’ En dat alles voor jonge leden voor ‘Een biertje per maand’ (2,60 euro per maand=30 euro per jaar). Dat was een succesformule! Het was heerlijk weer, prachtige middag, samen met collega-kandidaten Mark Harbers en Roald van der Linden en goede publiciteit van het AD. Heb ook contact gezocht met bestuur en andere RVSV-sters en hen mijn flyers gegeven. Dit aangezien er sinds Neelie Kroes geen oud-RVSV-ster is geweest waar ze op konden stemmen! Ze reageerden enthousiast. Toen en nu, het zijn geweldig leuke meiden, origineel gekleed in gele pakken, maar iedereen is vooral zichzelf, de club waar ik bij hoor. We zouden nog zien of ik in de zaalweek langs zou kunnen komen, maar ik zit nu helemaal vol ’s avonds tot 12 september, dus dat gaat niet meer lukken.

Leave your comment