Twee weken voor de campagne start

maandag 13 augustus

Ik begin ik weer voor het eerst met werken. Gelukkig had ik alle post afgehandeld voor ik weg ging, dus is mijn bureau alleen beladen met post en dossiers van de laatste paar weken.  Als politiek assistent van minister Edith Schippers begeleid ik haar normaliter in de Tweede Kamer en bereid ik debatten voor.

Nu is het campagnetijd en moet ik ook mijn eigen campagne voorbereiden. In de vakantie heb ik verschillende vragenlijsten ingevuld en flyers en visitekaartjes besteld. Edith is zo aardig geweest om mij die ruimte te geven, en heeft georganiseerd dat fractiemedewerkers haar ondersteunen in haar campagne. Er komen bij mij verschillende verzoeken binnen, voor werkbezoeken, interviews en debatten.  Ik ga ook zorgdebatten voeren en ik kijk daar enorm naar uit.  ’s Avonds bespreek ik met Jan Sinnige wat ik nog anders wil aan deze website. Het is ontzettend fijn dat hij me helpt, hij heeft een goed gevoel voor style en voelt ook aan wat ik wil. Dat werkt enorm snel.

 

Leave your comment